Filadelfia

www.filadelfiaconventioncenter.se

Idag är Filadelfia Convention Center en toppmodern arena. Centralt i Stockholm erbjuder vi en mötesplats för tusentals människor, eller en handfull om så önskas.

En gång var vi ingenting. Vår mötesarena föddes under trettiotalets depression strax före andra världskriget. Den byggdes utan att det fanns pengar. Istället vilade projektet helt och hållet på människors välvilliga inställning till varandra och livet. En tro på människan och framtiden som vi burit med oss sedan dess.

Genom åren har vi välkomnat tusentals människor. Den stora rockpoeten och det glada företagsgänget. Den progressiva konstnären och den entusiastiska predikanten. Vi har sett nittio år av konserter, konferenser och mässor. Till och med en Nobelprisceremoni.

Vi är en levande del av gatubilden mitt i Stockholms trevligaste kvarter. En plats för människor, organisationer och företag att återvända till. Vissa varje söndag, andra ett par gånger om året när det är dags för kongress eller konsert.

Kanske viktigast av allt. Vi vill vara en del av framtiden. Vi vill erbjuda en plats för meningsfulla möten som förenar och förflyttar människor i en positiv riktning.

Läs mer här.