Datum
På scen
13:00
Pris
150 kr

Oddjob Jazzoo (barnkonsert)

Hyllad föreställning av grammisbelönade Oddjob där fantasin hos de mindre jazzdiggarna får springa fritt i djurens värld.

Välkomna in i en värld där musiken leder fantasin genom improvisation och lekfullhet! Genom helt instrumental musik kan barnen associera musiken fritt med hjälp av de lekfulla filmerna som spelas upp under konserten. Följ med Igelkotten som försöker ta sig över vägen och Spiggen ska klara sig utan att bli uppäten av hajen!

På Grammisgalan 2014 tog Oddjob emot priset för Årets Barnalbum för deras Jazzoo. På galan tackade de sina förebilder som J.Johansson, G. Riedel, J. Wadenius m fl. Temat, som kan anas av albumtiteln Jazzoo, är djurens värld och riktar sig till de mindre lyssnarna. 2018 släpptes uppföljaren Jazzoo 2 som 2019 belönades med Manifestpriset för bästa barnalbum. Musiken och bilderna i form av kortfilmer finns på SVT-Play För barn, och i december 2017 var det premiär för biofilmen ”Jazzoo – Festen”.

Oddjob har i nuläget gjort uppemot 100 tokhyllade föreställningar i konsert- och kulturhus i Sverige, Norge, England, Tyskland och Frankrike.

Lineup:
Goran Kajfes – trumpet, effekter, congas,
Per ”Ruskträsk” Johansson – saxofoner, basklarinett, slagverk,
Peter Forss – elbas, kontrabas, synthbas,
Daniel Karlsson – piano, orgel och synth,
Lars Skoglund – trummor, slagverk,
Helene Berg – live visuals Jazzoo