Datum
På scen
15:00
Pris
250/450/550 kr
Övrigt

Dörrar 14:00
Early Bird, “festivalbiljett” som ger tillträde till samtliga 3 spelningar på Spånga Folkan under Stockholms Jazzfestival 450 kr fram till 2022-06-30. Efter detta datum ordinarie festivalbiljettpris 550 kr. I mån av plats kommer även ”lösa” biljetter släppas till respektive spelning både via hemsidan och ”på dörren”. Mer info på hemsidan, www.spangafolkan.se

Hi5 feat. Kiralina Salandy

Stockholm Jazz Festival har den stora äran att bjuda in till en glädjefylld eftermiddag med den världskända vokalisten Kiralina Salandy tillsammans med kvintetten Hi5.

Kiralina Salandy, från Kanada är en flerfaldigt vinnande vokalist som har uppträtt världen över under de senaste 10 åren inom flertalet olika genres av jazz men även gospel, country, klassisk och samtida musik. Hon har uppträtt för svenska Kungafamiljen vid flertalet tillfällen och turnerat med Jerry Williams. Denna eftermiddag uppträder Kiralina tillsammans med kvintetten Hi5, som satsar på analog improviserad musik med ena foten fast förankrad i epoken då jazzen var som gladast. Den andra hårt stampande takten! Och en stor glimt i ögat… Missa inte denna härliga eftermiddag på Folkan!

Lineup:
Kiralina Salandy - sång,
Peter Kjellin - trumpet,
Ulf Dreber - sopransaxofon,
Lars Tidholm - piano,
Tor Holmberg - banjo,
Lasse Pettersson - bas