Blidösund

Musikbåten Blidösund

Ombord på det k-märkta ångfartyget Blidösund, får du uppleva en helhetsupplevelse för alla sinnen! Dessa kvällar är musiken i fokus, och eftersom vi släpper ett färre antal biljetter så blir konserterna ombord väldigt speciella och intima. Vi tror på att kombinationen av livemusik, trevligt sällskap, god mat och en tur till sjöss är svårslagen. Blidösund färdas fortfarande på traditionellt vis med en koleldad ångpanna, detta gör att fartyget glider tyst och varsamt med sina 6–7 knop, så våra gästerna kan njuta av musiken. Inne på fartyget värmer ångpannan, det är ombonat med mycket mahogny.

Ångfartyget Blidösund avgår kl 18:30 från Skeppsbrokajen nedanför slottet och är åter till samma kaj kl 22:15. Om du har förbokat mat och har första sittningstiden i matsalen så börjar den kl 18:00, alltså behöver du vara plats senast 30 minuter innan avgång. Musikryssningarna varier med turer ut till Vaxholm, Skurusundet och ibland med slussning in till Mälaren.

För konserterna med Ida Sand och Kustbandet säljer vi biljetter med en inkluderad 3-rätters middag och garanterad sittplats under 1 akt av konserten. För övriga konserter under Jazz Festivalen är det lite högre tempo och inga garanterade sittplatser, valet är ert om ni vill köpa en biljett för enbart konserten och båtresan, eller om ni vill köpa en biljett med inkluderat mat.