Alicia Lindberg/Elias Larsson

Den sammansvetsade duon bestående av Alicia Lindberg och Elias Larsson fann varandra tidigt i musiken och har sedan dess hunnit spela in ett album tillsammans och spela runt om i Sverige i olika konstellationer. Med tillit och samspel skapar och tolkar Alicia och Elias musiken med en oerhörd närvaro och omsorg. Duon kommer att spela musik skriven av Alicia Lindberg och låtar de har arrangerad tillsammans.

Alicia Lindberg är en jazzsångerska och kompositör. Under de tre senaste åren har hon gjort avtryck på den svenska jazzscenen med sina kompositioner och orädda uttryck. Alicia är målmedveten med ett stort register, starkt budskap och uppseendeväckande improvisationer. Tillsammans med sina medmusiker skapar och tolkar hon musik på ett storslaget sätt. Musiken som Alicia skriver överraskar det vana örat genom utmanande melodier som toppas med lättsam text. Det skapar ett helt eget sound. Alicia debutalbum ”Before You Go” släpptes i augusti.
Elias Larsson är en pianist som är mycket väletablerad i Stockholm trots sin unga ålder. Med otrolig skicklighet och känsla skapar Elias klanger och melodier som lyfter vilken ensemble som helst till höjderna. Han har otrolig respekt för musiken han spelar och lämnar ingen publik oberörd. Elias beskrivs som ett stjärnskott i sin generation. Ingen tvivlar på att vi kommer att se honom på stora scener inom snart framtid.

Lineup:
Alicia Lindberg - sång,
Elias Larsson - piano