Jazzmarathon på Gustavsbergs teater

  • Pompo

Pombo bildades för snart 10 år sedan, spelandes bland folk och duvor på Stockholms gator och torg och har därav fått namnet Pombo (=duva på portugisiska). 

Redan där upptäckte Pombo att deras musik gick rakt in i folks hjärtan och har sedan dess vuxit och blivit allt mer förekommande på Sveriges och Nordens stora scener. 

De spelar låtar som berör och uttrycker starka känslor om livet, kärlek, utanförskap, miljö, och passar gärna på att säga vad de tycker. 

Att uppleva Pombo live är en upplevelse. Publiken dras med i ett energifullt samspel som bjuder in och befriar. Musikerna leker och vrider och vänder på sina kompositioner, inte för att ta sönder utan för att konstruktivt skapa något nytt.

  •  Storstan Street Brass

De kallar sig Sveriges enda moderna New Orleans-brassband. Med ungdomligt ös och ödmjukhet inför New Orleans-traditionen underhåller Storstan Street Brass på allt från krogar och firma-fester till ansedda jazzklubbar. I repertoaren blandas egen musik med covers av svensk populärmusik såväl som hits ur New Orleans-musiken.

  • The Ordinary Square

Jazzquartet från Göteborg & Stockholm.  Studsande rytmer and svallande melodier. Enjoy!

  • Wermdö Storband med Dobi Voices

Gustavsbergs enda storband & sånggruppen Dobi Voices spelar och sjunger avancerad, svängig och finstämd jazzmusik att dansa eller lyssna till. Repertoaren består av alltifrån storbands och sångklassiker till nyskrivna låtar i egna och andras arrangemang.

  • Linnéa Davidsson & Lyan Cahuac Hun

Jazz duo med rötter i Värmdö och Colombia, baserade in Stockholm.